Services » teammade

Onze diensten

Wat we doen om je online verhaal te optimaliseren.

Hoe we je kunnen helpen

ONZE DIENSTEN

Webdesign & ontwikkeling

Behalve een unieke look en feel heeft jouw website ook de functionaliteiten die jij en je zaak nodig hebben.

Optimalisatie voor Google

Een mooie website is één ding. Gevonden worden is een ander. Wij zorgen dat je website door de zoekmachines aan de juiste mensen wordt getoond (SEO)

Online Marketing

We helpen ondernemers groeien op een voorspelbare manier.via online marketingcampagnes die perfect aansluiten bij de online doelstellingen.

Social Media

Op basis van jouw noden zetten we de juiste social media strategie op zodat jij en jouw project gezien wordt op meerdere sociale platformen.

eCommerce

Een goede website moet iets opbrengen. Wij zetten sales funnels op en bouwen je webshop zo bied jij je diensten en producten naadloos online aan.

Advertenties

Adverteren bij de juiste doelgroepen was nooit zo makkelijk en betaalbaar. Wij analyseren je campagne en optimaliseren ze voor de beste resultaten.

Waarmee kunnen we jouw helpen?
Stel je vraag, we geven snel en vrijblijvend antwoord.

Samen vertalen we je project in een spannend en aantrekkelijk online verhaal... Dat is TEAM MADE.

Vertel ons over je project & vraag een offerte

Waarom voor ons kiezen

Aan iedere website gaat een gesprek vooraf waarin we uitgebreid inzoomen op jouw voorkeuren en smaken en de identiteit van je zaak. Hierdoor ontstaat een unieke website waarmee je kunt uitpakken.

Als klant kan je ons altijd contacteren met al je vragen of opmerkingen. Ervaar je in je online verhaal ergens een een probleem? Dan lossen we dat zo snel mogelijk voor je op.

Een website en zeker een advertentiecampagne moet resultaten halen. Is dat niet het geval? Dan sturen we bij tot we de beoogde doelstellingen bereiken.

We kunnen geen specialist zijn in alles. Dat beweren we dus zeker niet. Wel beschikken we over een netwerk van experts waarop we kunnen beroep doen. Vraagt jouw project bijvoorbeeld specifieke grafische ontwerpen of professionele foto’s? Dan zetten we ons netwerk in om je de beste resultaten te bezorgen.

Team Made denkt mee over jouw verhaal. Op basis van jouw situatie en doelen denken we actief mee om die zo efficiënt mogelijk te behalen.  Een extra paar ogen van iemand buiten je organisatie is al vaak een meerwaarde gebleken.

Hun tevredenheid is onze topprioriteit

ENKELE KLANTEN
Griet D
Griet DApurelle
Read More
"Dennis van Team Made maakte voor ons een top website met alle toeters en bellen. Bedankt voor de vlotte samenwerking en de bijkomende ondersteuning nadien."
Benoit K.
Benoit K.Zakenkantoor Keerman
Read More
"Team Made hielp ons om meer inzicht te verwerven in hoe je je zaak online op de kaart kunt zetten. Het zette ons aan stil te staan bij onze online ambities."
Maarten D.
Maarten D.Coureur Local
Read More
“Dankzij de snelle en vlotte samenwerking was onze webshop al online, nog voor onze fietsenwinkel af was. Een vlotte online start en heel veel ondersteuning, kortom alles waar een startup van droomt."
Previous
Next
Scroll to Top

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !