About » teammade

Over Team Made

Onze websites zijn mooi, functioneel & beogen het bereiken van jouw online doelen en ambities.

Wie we zijn

Team Made is een jong, dynamisch en flexibel digitaal bureau, gevestigd in Gent met de roots in het Meetjesland.

Onze missie

Ons doel is jouw project onder de aandacht brengen van de juiste mensen. Wij worden jouw digitale expert. Je doet meer want je wint tijd en kosten.

Wat we doen

We worden warm van websites, social media, online marketing en advertenties. Met starters in zee gaan doet ons hart nog sneller kloppen.

Vanwaar komt Team Made?

Waarvoor we staan

TEAM

MADE

TEAM

MADE

TEAM

MADE

Met “TEAM” verwijzen we naar 3 dingen:

1. Synergie:

Een succesvolle website is niet enkel het werk van de webdesigner. 

Het is het resultaat van een goede samenwerking tussen de bouwer en de klant dat geeft net de meerwaarde.

MADE” is enerzijds een verwijzing naar de naam van de oprichter Dennis Matthijs. 

Anderzijds is het een manier om de credits voor het werk te delen met partners en klanten. Onze websites zijn “TEAMMADE”, wat zoveel wil zeggen als het resultaat van een gezamelijke inspanning. 

Samen met ons vorm je een team die geen enkele online uitdaging uit de weg hoeft te gaan..

2. Netwerk van experts:

Zelden is iemand specialist of expert in meerdere domeinen. De kracht van Team Made zit deels in de samenwerking met andere experts. 

Zo werken we samen met grafisch ontwerpers en programmeurs voor specifieke opdrachten.

3. Ambities:

Met Team wordt ook verwezen naar onze eigen ambities. We willen groeien en uiteindelijk een volledig team aansturen om nog sneller en beter op de vragen van klanten te kunnen inspelen. 

Onze geschiedenis

Na een opleiding als informaticus en sociaal werker dompelde ik mezelf  gedurende 15 jaar onder in de socio culturele sector.De zin voor en goesting in IT deed me opnieuw bijscholen meer specifiek in het ontwerpen van websites en online marketing. Sinds 2016 bouw ik websites en zet ik marketingcampagnes op alsof mijn leven ervan afhangt.

Jouw online dromen zijn onze ambities

Ons doel is jouw doel. Jouw succes is ons succes.

Alles begint bij een goed gesprek. Tijdens dat gesprek graven we heel diep. We willen jouw ambities en jouw doelen heel duidelijk en klaar krijgen.  We willen weten wat jou en jouw onderneming motiveert en drijft.

Wij zijn succesvol, als jij je doel haalt en je ambities waarmaakt.

We gaan altijd door

Wat je ook in gedachten hebt, wat je deadline ook is, we blijven gaan. We gaan zelfs door als we klaar zijn. Eens je website af is, blijf je gewoon op ons terugvallen voor aanpassingen en advies.

We houden van Doelen

Wij kicken op het behalen van online doelen. Eens je een online doel voor ogen hebt, wordt dat onze eindbestemming en gaan we samen op reis, 

We houden van structuur

Een online project pak je net als andere projecten stap voor stap aan. Bij iedere stap, in iedere fase werken we samen om het hele proces zo efficient mogelijk te laten verlopen.

Simpel is goed soms beter

We geloven in het KISS principe. Keep It Simple ( S̶t̶u̶p̶i̶d̶ ) & Short. Sommige dingen moet je niet onnodig ingewikkeld maken. Soms kan een simpele actie zorgen voor een grote boost.

Samen zetten we je verhaal online verder.

We slaan de handen in elkaar en gaan ervoor.

Scroll to Top

offerte aanVRAAg

Vertel hier kort iets meer over je project. We contacteren je snel om een offerte op te maken.

Proficiat, hiermee zet je de eerste stap richting een beter online verhaal op jouw maat.

Wij nemen snel contact op om je noden en verwachtingen op te lijsten. Daarna ontvang je van ons een gedetailleerde offerte.

Door de  corona maatregelen van de overheid zien we ons genoodzaakt alle afspraken en contacten telefonisch of via video call te laten verlopen. We hopen op je begrip.  BLIJF OP JE KOT & KEEP SAFE !